luni, 1 noiembrie 2010

Cum sa studiezi seductia 2 ani si sa nu ai rezultate


  1. Teoria fara experienta directa
In continuare cea mai mare problema a omului care vrea sa invete ceva in orice domeniu, nu doar seductie, ramane lipsa experientei directe.
Incepand de la scoala, esti educat sa tocesti teorie, esti evaluat dupa teorie si ramai cu impresia ca ” invatatul” e totuna cu ” memoratul”
Ajungi la seductie si descoperi ca ai materiale pentru 5 facultati. Citesti teorie, citesti marturii ale altor oameni care spun ca au reusit si iti spui ca intr-o zi vei agata cu succes femei si vei avea parte de iubire si sex din partea unui harem intreg.
Apoi iti dai seama ca au trecut saptamani, luni sau chiar ani in care te-ai invartit ca un anonim prin comunitati de seductie, ti-ai dat cu parerea, stii teorie dar viata ta in privinta femeilor e la fel ca la inceput. Doar tu esti mai frustrat si mai nefericit, poate ca seductia asta nici nu functioneaza pentru tine. Doar stii toata teoria si totusi femeile nu lesina dupa tine.
2. Experienta directa facuta prost te poate face sa fii mai prost
Apoi, exista o a doua categorie de oameni. Cei care incearca totusi ceva. Poate ca stii, dar cand exersezi un lucru in mod GRESIT, poti ajunge sa fii mai prost la acel lucru. Cand exersezi gresit nu se intampla sa ramai la acelasi nivel ca la inceput ci poti sa cobori. Poate ai auzit ca daca inveti gresit un lucru e mult mai greu sa inveti sa il faci bine decat daca ai fi exersat corect de la inceput.
Asta pentru ca daca inveti gresit un lucru, trebuie sa il dezinveti si apoi sa il inveti corect. Asadar faci munca de 2 ori. Indiferent ca e vorba de sport, condus masina sau seductie, procesul e acelasi.
In lipsa de modele, mentori sau un feedback, exista oameni care aplica gresit principiile seductiei. Apoi ajung sa aiba o viata si mai nasoala ca inainte. Tocmai pentru ca atunci cand exersezi in mod gresit, ajungi sa fii MAI PROST.
3. Lipsa mentor
De rusine, din mandrie sau din orice alt motiv, studentul in seductie omite cel mai important factor de succes in seductie ( ca si in orice alt domeniu) . Nu isi cauta un mentor. Si cand citeste fraza asta spune ” da nu cunosc pe nimeni care sa imi poata fi mentor cu femeile”.
Sunt convins ca stii pe cineva care e bun cu femeile. Si stii cu cine putem incepe? Cu ala care  fute pe femeia pe care o iubesti tu. Ala e mai bun ca tine in seductie. Pun pariu ca aproape toti cei care suntem in comunitatea Arta seductiei am suferit la un moment dat pentru ca iubeam o fata sau mai multe si fata sau fetele alea erau indragostite de altcineva. Si in mintea noastra ne-am gandit ” cum se poate ca fata asta sa umble cu un ratat ca ala cand eu sunt aici, o iubesc si sunt gata sa fac orice pentru ea”. Ei bine, tipul ala care ti-a furat femeia e mai bun ca tine. Ai putea sa il scoti la o bere si sa il intrebi cum reuseste. Si deja ai un mentor. Daca nu esti dispus sa treci peste orgolii si mandrie, o sa muncesti de 10 ori mai mult ca sa obtii aceleasi rezultate decat daca ti-ai fi inghitit mandria si ai fi fost dispus sa inveti de la oricine te poate invata ceva.
4. Frustrarile
Asta e partea distractiva in seductie. Toti suntem frustrati de ceva. Nu stiu cata lume cunoaste definitia acestui cuvant. Inseamna ” sa fii lipsit de ceva ce crezi ca ti se cuvine”. Cu totii credem ca meritam mai mult de la viata decat avem acum. Asadar, suntem niste frustrati. Doar ca unii sunt mai frustrati ca altii.
Daca esti barbat, in relatia ta cu femeile frustrarile nu au ce sa caute. Nu ai destui bani? Du-te si fa bani. NU ai hainele de gigolo pe care ti le doresti? Fa rost de ele. Mergi acasa si maica-ta urma ca esti un parazit? Nu mai fi un parazit sau muta-te singur.
Cand ai intrat pe usa seductiei, toate frustrarile tale trebuie sa ramana la usa. Aproape toate esecurile cu femeile vin din cauza frustrarilor. Barbati sunt agresivi si furiosi pe propria viata si apoi merg sa vorbeasca cu femeile. Iar femeile ii refuza iar barbatii devin si mai frustrati. Nimeni nu vrea oameni tristi, pesimisti, frustrati, furiosi in viata lor. Nici barbatii si nici femeile.
Daca nu ai atitudine de om optimist, increzator in viitor, dornic de experiente si cunoastere, nu ai ce sa cauti in seductie. Pentru ca femeile nu sunt problema ta cea mai mare. Ai alte probleme de rezolvat.
In viata exista mai multe felii.
  • Viata financiara
  • Sanatatatea
  • Familia
  • Viata sociala
  • Starea psihica si emotionala
  • Relatiile, iubirea, seductia
Daca esti frustrat in privinta celorlalte domenii, crede-ma ca asta se va simti si in seductie.
5. Convingerile gresite
La fel ca frustrarile, aceste convingeri distrug orice sansa de a avea cu adevarat succes in seductie.
  • Femeile vor bani
  • Femeile sunt curve
  • Doar barbatii cu masini tari au parte de femei tari
  • Daca o femeie arata bine probabil are prieten si nici nu are rost sa merg sa vorbesc cu ea
  • O sa studiez teorie si cand sunt pregatit o sa actionez si pe teren
  • Nu ma ajuta nimeni si eu nu pot sa evoluez singur
  • Am un defect care ma opreste sa am succes cu femeile
Si pot sa continui asa la nesfarsit. Mintea umana este dusmanul cel mai mare al omului si in acelasi timp cel mai mare aliat. Mintea si ratiunea au rolul principal de a MINTII posesorul creierului. Una din teoriile evolutionismului spune ca omul are asa un creier evoluat ca sa poata mintii mai bine. Sa fie mai viclean. Totul este o minciuna. Suntem educati sa pasim cu latura noastra luminoasa in fata societatii. Sa fim politicosi si sa respectam. Sa fim domni si doamne. Sa aratam pretuire si iubire. Si in acelasi timp ne batem nevasta cu salbaticie, nevasta care este si mama copiilor nostri dupa ce am jurat in fata altarului ca vom fi impreuna si la bine si la greu. Ne urcam beti la volan si omoram pietonii de pe trotuar si apoi spunem ” nu stiu ce a fost cui mine, parca nu am fost eu”. Ne blestemam parintii ca nu ne-au oferit mai multe sanse cu toate ca ne-au oferit tot ceea ce un parinte e dator sa ofere copiilor. Adica un pat si o ciorba calda, pentru ca restul depinde doar de noi.
Asta e fiinta umana, posesoare de creier facut sa minta. Natura umana nu e cea mai placuta chestie care se afla pe pamantul asta.
In seductie, mintea este cel mai mare dusman. Vine cu justificari si motive cand defapt adevarul e simplu si tot timpul in fata nasului.
CE REZULTATE AI? Esti fericit de sexul, iubirea si relatiile pe care le ai? Daca da, foarte bine. Daca nu, esti o putoare care nu merita nimic mai bun pentru ca nu munceste ca sa aiba ceva mai bun.
Creierul o sa vina cu minciunile ” Da, da eu sunt mai dezavantajat de soarta”. Pe dracu. Ai toata informatia pe net si ai o gura, un nas 2 ochi sa poti avea o conversatie cu o femeie. Nu o faci pentru ca esti o putoare, asta e singurul motiv.
6. Ia un singur sistem si foloseste-l un an de zile. Sau macar 6 luni.
O alta greseala majora din cauza careia multi din cei care incep sa studieze seductia stagneaza e ca sunt coplesiti de toate tehnicile, sistemele, metodele si guru in seductie.
Acum 8 ani cand am inceput sa studiez seductia  David Deangelo avea doar un pdf de vanzare. I-am urmarit materialele pe masura ce apareau. A durat 2-3 ani de zile in care asteptam sa apara cate un material nou si sa il studiez, apoi sa aplic tot ce puteam din el.
Acum, Double your dating are materiale cat sa faci o facultate. Nu ai cum sa studiez tot ce e acolo in mai putin de 1 an, asta daca faci intensiv.
Secretul e sa alegi un sistem si sa il studiez minim un an de zile.
Indiferent ca esti fan Deangelo, Mystery, Neil Strauss sau a valului nou, Tyler, Gambler sau Vin di Carlo, alege un sistem si devoreaza-l. Studiaza doar acel sistem, aplica doar ceea ce inveti in acel sistem. Dupa un an poti sa treci la alt sistem, dar nu le amesteca. Daca le amestezi o sa ai asa o varza mare in cap incat nu o mai descalceste nimeni.
Cateva sisteme din care poti alege ai aici:
www.doubleyourdating.com
http://www.stylelife.com/
http://www.puatraining.com/
www.pickup101.com
www.lovesystems.com
www.vindicarlo.com
www.charismaarts.com
www.speedseduction.com

sursa: artaseductiei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu