luni, 1 noiembrie 2010

Cum faci rost de un fuck buddy?

“Fuck-Buddy e cea mai misto chestie inventata de la prostitutie incoace.”
Asta imi spune un prieten de aici de pe forum in urma cu ceva timp si are mare dreptate. Dar are dreptate atat timp cat stii sa apreciezi asta si esti o persoana destul de echilibrata incat sa poti mentine asa o relatie.
Sunt perioade in viata unui barbat sau a unei femei in care cei doi nu cauta altceva mai mult decat sex. In acest moment relatiile exclusive sunt poate plictisitoare pentru parteneri, sau prea sufocante, sau a aparut pur si simplu o dorinta de a experimenta lucruri noi in acest domeniu.
A se observa ca m-am referit aici la ambii parteneri, atat la barbat cat si la femeie. Daca nu sunt amandoi pe aceeiasi lungime de unda si nu-si doresc amandoi exclusiv sex atunci relatia aceasta nu va dura mult si se poate termina chiar urat pentru unul din ei.
Ca sa recapitulez: intr-o relatie de tip FB ambii parteneri isi doresc exclusiv sex fara alte implicatii sentimentale, vor sa fie liberi sa-si traiasca viata fara constrangeri fara ca vreunul din ei sa se simta folosit (dacat daca asta e parte din fantezie). Iar aceste aspecte trebuiesc sa fie clare intre cei doi.
Ma consider cea mai in masura persoana sa vorbesc despre acest tip de relatie pentru ca in asta traiesc de cativa ani buni. Nu ma indoiesc de faptul ca sunt multe de invatat si dintr-o relatie de lunga durata, insa eu imi doresc libertate din acest punct de vedere si atat timp cat si tipele cu care ma vad sunt pe aceeiasi lungime de unda cu mine suntem toti fericiti.
Am aut ca Fb tipe foarte sigure pe ele si tipe extrem de instabile, tipe ce nu stiau exact ce-si doresc si a trebuit sa le arat eu, acum ma vad in general cu tipe mai in varsta decat mine (peste 27) pentru ca sunt mai mature si mai interesante, am fost cu dansatoare in cluburi de striptease, cu tipe maritate sau pe punctul de a se marita, cu mamici , cu copile sub 20 de ani, cu studente pline de banii lui taticu si tipe dragute dar care nu ies cu nimic in evidenta. Cu nici una din astea nu am fost intr-o relatie exclusiva si ati fi surprinsi cat de multe se pot invata din chestia asta.
Am invatat cum sa pastrez echilibrul si asta e cel mai important.
Mai intai voi pune pe foaie cateva lucruri despre cum iti construiesti un FB.
Este relativ simplu dar trebuie sa o alegi cu grija.
Asa cum ziceam mai sus, la o anumita perioada din viata mai toate tipele isi doresc asta, chiar daca poate nu o constientizeaza.
Pot spune cu certitudine ca in general tipele party-cicks sunt mai deschise spre asa ceva insa asta nu este o regula generala. Am cunoscut si tipe care isi petrec viata in biblioteci si care nu au pus piciorul in cluburi mai mult decat a fost neaparat nevoie si au fost cat se poate de ok cu o relatie deschisa bazata numai pe sex.
De aceeia nu iti poti da seama excat ce isi doreste decat dupa o prima intalnire cu ea.
O discutie despre fostele ei relatii, despre ce isi doreste de la un barbat, discutie in care se abordeaza si subiectul “sex” neaparat ar trebui sa dezvaluie multe lucrui despre personalitatea ei si despre cat de potrivita este pentru rolul de FB. O tipa deschisa va iesi usor in evidenta pentru ca va batea si ea niste apropouri subtile in directia asta. Nu va pot da o “reteta” mai precisa aici pentru ca implica mai mult cat de bine poate intelege fiecare din voi o femeie.
Ex: De curand, la o prima intalnire, incepe o fata sa-mi povesteasca despre fostul ei prieten extrem de gelos care o verifica in permanenta si cat de mult se bucura ca s-a despartit de el si a venit in Iasi la facultate. Ii place libertatea de acum si se bucura din plin de ea pentru ca toti fostii ei deveneau foarte restrictivi. => semnal evident ca i-ar surade ideea de relatie libera bazata doar pe sex.
Ce fac eu in general:
Las sa-mi scape cuvantul fuck-buddy.
La prima intalnire, atunci cand suntem in plina discutie despre fostele noastre relatii si cat de pampalai sunt unii barbati, cand imi asculta povestile ma intreaba:
ea: “Ea era prietena ta nu?”
eu: “Fuck-buddy”
ea: “Ce?”
eu: “Ah, scuze, m-am obisnuit atat de mult cu termenul asta incat uit ca numai eu il folosesc”
Si continui prin a-i explica ce inseamna fuck-buddy. Arta vanzarii: vinde-i omului beneficiile nu produsul. Ii spun cat de liber ma simt eu in asa o relatie si cat de benefic este pentru amandoi pentru ca nu ajungem sa ne sufocam unul pe altul si aveam in acelasi timp posibilitatea de a explora si invata lucruri noi. E aproape imposibil sa nu i se aprinda un beculet rosu in acest moment.
De aici, urmatorul pas e sexul. Cu putina tensiune sexuala creeata intre voi totul ar trebui sa vina usor.
Pentru mine a obtine sex la prima intalnire si sa apuc si o a doua intalnire cu o tipa este relativ usor. Insa te sfatuiesc sa nu te ambalezi foarte tare sa ajungi in pat cu ea atunci. Chestie asta o poate determina sa o considere o aventura de o noapte si sa nu iti mai dea acces si la a doua intalnire.
Discutia de dupa prima intalnire are loc in general dupa 2-3 zile (chiar si una daca simt ca e in regula) si se termina cu o invitatie acasa la mine la o sticla de vin. Destul de simplu pana aici.
Capitolul sex inrte noi trebuie sa fie cel putin ok daca nu grozav. O partida jalnica de sex nu este motiv pentru ea ca sa revina.
Pentru cei cu probleme la capitolul acesta iti sugerez sa te documentezi mai bine despre asta. Vei gasi suficiente materiale pe internet.
O prima noapte de sex nu inseamna neaparat ca suntetm FB’s. Pentru ea poate inseamna chiar ca suntetm impreuna exclusiv daca nu am citit-o bine pana acum sau daca nu am facut relatia libera suficient de tentanta pentru ea.
A doua noapte impreuna va fi la distanta de cel putin o saptamana de prima. In aceasta saptamana de obicei nu o caut, decat daca consider ca este nevoie. Nu vreau sa o fac sa se simta folosita si abandonata insa nu vreau nici sa pic in relatie exclusiva cu ea. Si voi avea grija ca dupa a doua noapte de sex sa-si doreasca categoric o a treia.
De obicei, daca a venit si a treia saptamana la mine si nu ne-am cautat foarte mult in timpul dintre partide inseamna ca suntem pe aceeiasi lungime de unda, amandoi ne dorim o relatie libera bazata numai pe sex si suntem FB’s.
Ce se intampla in continuare:
De aici incolo lipsa de experienta si control te poate face sa pierzi echilibrul relatiei si sa o dai in bara. Asadar iti voi da acum cateva ideei invatate din experientele noastre pentru a intelege mai bine dinamica intr-o astfel de relatie:
1. Trebuie sa existe cateva motive foarte bune pentru care nu puteti avea o relatie exclusiva si sa cadeti de comun acord cu ele inca de la inceput.
Aceste motive sunt de obicei:
-dorinta de libertate; cei doi s-au simtit suficati in trecut de partenerii lor.
-nevoia de explorare; sexul cu tine si posibilitatea de a se vedea cu alti tipi in acelasi timp poate fi foarte tentant pentru ea asa ca nu-i limita sub nici o forma libertatea asta.
-nevoia de sex; am cunosctut multe tipe cu o perioada lunga de abstinenta. Job-ul solicitant, sau relatia la distanta in care se aflau le provocau frustrari foarte mari si asa apare nevoia de un FB.
-etc.
2. Trebuie sa fie o relatie libera …amandoi sa iesiti constant cu alte persoane si sa nu manifestati nici o urma de gelozie.
Daca nu va vedeti cu alte persoane … pai atunci sunteti intr-o relatie exclusiva. Logic nu? Atat timp cat va doriti AMANDOI asta totul este ok. Dar daca un unul merge intr-o directie iar altul in alta directie nu mai este ok.
3. Nu trebuie sa povestiti detalii si intimitati despre alte persoane. Asta inrautateste totul si este inutil… cand va vedeti sunteti doar voi 2 si gata fara confesiuni aiurea. Nici cu cine iesiti, nici de cine va place, nici cu cine v-o trageti… nu conteaza! e viata privata a fiecaruia. Dar sa se stie clar ca fiecare are dreptul sa iasa cu oricine are chef cand are chef. Nu o lasi sa afle daca amani intalnirile cu ea in favoarea intalnirilor cu alte fete. (asa nu apare nici gelozia, nici sentimentul de competitie, nici nu te apuca pasa proasta sa te simti aiurea si inselat/a).
4. Nu va vedeti mai des de o data pe saptamana. Dar nici sa treaca saptamani intregi fara sa va intalniti.
Este bine sa o indemni sa te caute atunci cand are nevoie de sex. Multe tipe nu te vor cauta niciodata so vor astepta sa le suni numai tu (da, unele mai au si regula asta imatura stabilita). “Oricand simti nevoia cauta-ma, nu ezita. Daca putem ne vom face timp unul pentru altul”.
5. Nu o faci sub nici o forma sa se simta folosita… trebuie sa fie o relatie frumoasa si libera care sa aduca satisfactii ambelor parti. Fara compromisuri din partea nimanui.
6. Totul o sa se axeze in mare parte pe sex dar sa fie si intalniri dragute si interesante (altfel ea se simte folosita si se streseaza si daca incepe sa fie stresata de persoana ta o sa se gandeasca mult la tine si la cum sa te determine sa o tratezi mai frumos decat pe o curva ceea ce duce la dezechilibru si pierderea relatilei. Pe deasupra mai provoaca frustrari, gelozie si drame inutile.
7. Sexul trebuie sa fie super tare si satisfacator pt amandoi intotdeauna.
8. Daca o pastrezi relaxata, libera si fericita o sa ai o relatie ok si nu o sa o apuce drame care sa te implice si pe tine in ele pt ca nu o sa aiba motive…nu o sa aiba ce sa iti ceara in plus…nu o sa vrea sa strice totul intre voi cerandu-ti mai mult decat ii oferi daca este 100% multumita de cum stau lucrurile intre voi in prezent.
9. De cate ori apar discutii despre ceva mai mult ii explici frumos ca voi sunteti 2 prieteni speciali care au parte de sex fantastic si momente unice si ca nu are rost sa aduceti in relatia voastra monotonia si alte tampenii care apar cu timpul in absolut toate relatiile serioase. Nu vreti sa stricati asta.
10. Se va termina.
Nu iti creea ideea ca deacum ai parte de sex lejer toata viata ta si nu mai trebuie sa muncesti. O relatie de tip FB ori se termina ori se transforma.
Se termina pentru ca nu puteti ramane la infinit in stadiul asta si se transforma pentru ca unul din voi sau amandoi veti vrea mai mult. Ori tu ori ea va veti gasi pe altcineva caz in care trebuie sa va eliberati unul de altul. Se transforma pentru ca e posibil sa ajungeti la concluzia ca vrei sa fiti impreuna exclusiv. Am vazut cateva relatii in care ei au inceput ca si fuck-buddyes iar acum isi fac planuri de nunta.
11. Trebuie neaparat sa existe niste reguli intre voi. Cat de des va cautati, cum va cautati, ce aveti voie sa faceti si ce nu aveti voie sa faceti intre voi. Cand e cazul sa o terminati, cat aveti voie sa va apropiati (emotional) unul de altul. Regule trebuiesc facute cat mai clare.
12. Tine minte: o femeie daca vrea sa te faca sa-ti iesi din pepeni, sa te enerveze sau sa se razbune pe tine pentru ceva … atunci cel mai probabil va reusi. Asa ca nu face ceva se e posibil sa se intoarca importiva ta. Tocmai pentru ca nu aveti obligatii unul fata de altul nu ai de ce sa o minti. Fii sincer, nu ai decat de castigat.
Scris de Motanu ( ajutat de Ele) :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu