luni, 1 noiembrie 2010

De ce Seductie?

Seductia este capacitatea unui barbat de a-si cuceri femeia visurilor lui si de a o pastra langa el. Iubirea ne implineste iar daca femeia pe care am dorit-o mereu se afla langa noi, viata devine mult mai frumoasa. Ar fi destul de comic sa afirmam ca in viata adevarata iubire apare din cer in mijlocul patului nostru, iar noi nu trebuie decat sa fim fascinati de farmecul si misterul ei feminin. In realitate lucrurile rareori se intampla asa. Daca vrei langa tine cea mai frumoasa femeie ce trece pe strada, ar trebui sa te gandesti ca o vor alte sute de barbati. Peste tot pe unde trece face furori, iar barbatii si-ar vinde si casele pentru ea. Iar pe de alta parte, ea chiar are de unde alege. Aici e o competitie in toata regula. Crezi ca iubirea ajunge?

Seductia este un joc. Asa cum pentru a fi capabil sa apreciezi cu adevarat un tablou iti trebuie unele cunostinte de arta, si pentru a te putea bucura din plin de dinamica relatiilor, iti prind foarte bine unele cunostinte de seductie. Unii au seductia in sange sau datorita mediului in care au crescut, altii trebuie sa se dezvolte singuri. Avantajele pe care le aduce seductia sunt enorme: increderea in fortele propri, imprevizibilitatea, independenta totala, capacitatea de a trai intens, si multe altele. Daca ne uitam in natura, totul e sexual, totul e atractie, totul e seductie. Mii de culori, cantece, sunete... toate au rolul de a atrage partenerul sexual. Pentru intreaga natura seductia este foarte importanta, in jurul acesteia invartindu-se parca totul: un etern dans viu, energic, coplesitor si frumos.

Este ciudat cum omul a uitat sa seduca, sa se bucure de jocul iubirii. In loc sa se joace cu iubita sa, prefera sa se uite la televizor. In loc sa lupte pentru femeia pe care o doreste, se multumeste cu ce-i ofera soarta, se agata de ia, se casatoreste si nu se mai dezlipeste nici in ruptul capului de ea. Seductia este efervescenta vietii, asa am fost creati, nu depinde de noi. De aceea exista atata diversitate si atatea oportunitati, pentru a ne bucura si pentru a alege ceea ce ni se potriveste. Nu te multumi cu putin, lupta pentru ceea ce iti doresti cu adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu