luni, 1 noiembrie 2010

Testul iubirii



Fericirea nu ar trebui sa coste nimic. Dragostea cu atat mai putin. Cum afli daca esti iubita?
Un barbat care te pretuieste, nu iti va cere niciodata sa fii altfel. Sa te schimbi. Nu iti va pretinde sa nu te mai machiezi pentru ca lui ii plac femeile naturale. Nu iti va cere sa renunti la prietenele tale, doar pentru ca lui ii sunt antipatice.
Un barbat pentru care contezi, nu va avea pretentia sa renunti la nimic ca sa aveti un trai linistit impreuna. Si nu doar ca e de acord cu visurile tale, cu pasiunile tale, cu drumul pe care l-ai ales in viata, dar te va si sustine. Oricand, te vei putea baza pe el. Si te va sprijini cand toti ceilalti te vor lasa balta.
Un barbat care te iubeste, nu iti va irosi timpul cu gelozie inutila. Nu iti va cauta nod in papura, atata timp cat nu ii dai motive. Avand incredere in tine,  nu va fi necesar sa te justifici: de ce te-a sunat colegul tau de birou, de ce ai intarziat atat  la cumparaturi, de ce te-ai imbracat atat de sexy pentru intalnirea ta de afaceri.
Un barbat care te iubeste, nu va indura ca el sa se bucure de unul singur de bunastare. Egoismul nu e semn de iubire. Un barbat care te iubeste nu te va tara prin magazine, ca asistentul lui personal de shopping, fara a-ti face si tie un cadou-mai ales daca stie ca in acel moment, nu iti permiti sa iti cumperi ceva. Daca tu te zbati in saracie, daca te garbovesti si imbatranesti sub povara lipsurilor, iar el, in loc sa iti intinda o mana de ajutor, isi mai cumpara inca o masina…nu e dragoste intre voi.
Un barbat care te iubeste, te iubeste pentru ceea ce esti acum. Nu pentru ceea ce ai putea deveni. Nu pentru transformarile pe care le-ai putea indura.
Reciproca e bineinteles valabila. Si daca tu il iubesti si indeplinesti toate conditiile de mai sus, iar el nu, cauta-ti draga mea un barbat care sa te iubeasca. Nu iti mai pierde vremea intr-o relatie bolnavicioasa. Meriti fericire! Meriti iubire!

sursa: beauty.onemagazine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu