luni, 1 noiembrie 2010

DE multe ori e destul sa nu fii retardat ca sa ai o fata

Regula: Nu ii arata niciodata unei femei ca iti place de ea, inainte sa-i placa si ei de tine.
Asta cauta majoritatea care ajung pe site-uri de seductie. Reguli, reguli, reguli si tehnici prin care sa evite sa infrunte principala cauza a problemelor lor: FRICA. Cea mai tare “tehnica” pe care o poti folosi in toata seductia asta si de multe ori chiar si in viata in general e simpla: CURAJUL.
“Nu ii arata niciodata unei femei ca iti place de ea, inainte sa-i placa si ei de tine.”. De ce? Pentru ca iti este FRICA sa nu cumva sa o scapi? N-ai sa recunosti asta. Raspunsul tau va fi “Ca sa nu gresesc si sa o pierd. Vreau sa o am!”. Raspunsul meu va fi: succes in continuare cu tehnicile tale de iepuras speriat.
Asta cu “tre’ sa ma placa inainte sa afle ca-mi place” e la fel de tampita ca “e prea frumoasa, n-am eu fatza de ea”. N-are nici o relevanta ca afla ea marele secret ca ti se scoala tie cand ii vezi curu’ si ca vrei sa te trezesti dimineata langa ea. NU ARE NICI O RELEVANTA.
Ti se pare ca are pentru ca.. ceea ce conteaza e ATITUDINEA TA.
Tu ce crezi: conteaza ca-i spui “Imi placi.. baga-mi-as pula!” sau ca din obisnuinta, devii moale, slab, needy, disperat dupa ea. Apropo, daca patesti asta.. si-i spui “Stii.. cand imi place de-o tipa, asa cum imi place de tine.. din obisnuinta devin moale, slab, disperat si stiu ca nu-i ok.. da pizda ma-si! asta mi se intampla acum.” e tot spre avantajul tau. Te face sa te detasezi si sa nu te mai stresezi din cauza asta.
Si stii ce-i mai naspa decat sa fii needy? Sa incerci sa ascunzi ca esti needy.
Cand e vorba de tehnci, minciuna, smecherii, manipulare, singurii care au o scuza sunt aia care vor EXCLUSIV doar sa futa.. sa si-o bage in gaura. Pe aia ii inteleg pentru ca na.. asta vor, restu nu conteaza pentru ei. Chiar si cu aia nu-s de acord ca-si aleg ca target tipe care cauta mai mult decat atat cand ar putea sa invete sa le citeasca pe alea care cauta exact acelasi lucru si sa nu mai distruga psihic niste copile “nevinovate”. Dar.. asta-i alta poveste.
Dar ceilalti? Alooooooo! Cand ai de gand sa-ti faci curaj sa spui ce gandesti, ce vrei si ce simti? Pana cand te mai ascunzi dupa deget?
Daca ai curajul sa incepi de ACUM sa faci asta, e posibil ca dupa vreo 2 experiente sa ti-o iei in freza si sa ma injuri. Dar stii ce? Continua cu asta cateva luni macar si sa vezi daca n-ai sa-mi multumesti. Cand esti invatat sa te ascunzi, sa minti si sa tii in tine ceea ce vrei sa spui, dureaza un pic pana te dezveti. La inceput ai un fel de sinceritate falsa ca sa-i zic asa. Ti se pare ca esti direct si verde-n fata dar e doar un mod subtil in care frica te manipuleaza in continuare. Insa insista si ai sa reusesti.
Curajul de a fi direct si de a spune adevarul e cel mai eficient mod de filtrare a persoanelor cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Nu e de datoria ta sa te faci acceptat de persoanele din jur sau de a le schimba sa fie pe placul tau. Dar e de datoria ta sa-ti gasesti oamenii care rezoneaza cu tine. Si asta se intampla cel mai repede cand esti sincer.
Tipele care nu-s pe placul tau sar repede din schema iar cele care-ti plac sunt atrase de tine fara nici un efort special din partea ta.
In plus.. la dracu! nu-i mai palpitant sa spui lucruri care o socheaza si la care nu se asteapta? Nu e mai palpitant sa fii speriat sa-i spui ce-ti sta pe limba.. dar totusi sa o faci, fara sa ai habar ce-o sa se intample dupa asta?
Nu stiu daca jocu’ asta e popular prin toata tara.. dar eu cand eram mic, era un joc numit “Cocotzatelea”. Era “prinsa” dar cu un mic avantaj. Daca te suiai pe ceva, nu mai avea voie ala care prindea sa “ti-o dea”. Deci erai SAFE. Ei, imagineaza-ti ca pe tot parcursul jocului stai cocotat. Te-ai mai distra vreun pic? Esti safe tot timpul, stai relax, fumezi o tigara dar unde-i distractia in asta? Nici macar nu participi la joc cu adevarat.
Exact acelasi lucru se intampla si cand urmezi toate cacaturile de reguli din seductie ca sa fii safe si in control tot timpul. Daca esti safe si in control, unde-i jocul, unde-i distractia, unde-s emotiile placute? In pula!
Ce am scris eu aici intr-adevar e next level si nu e pentru fetite speriate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci prin nu stiu ce faze intermediare. Si in legatura cu fetitele speriate.. cu unele vei avea surpriza sa vezi ca prind curaj din curajul tau.. iar celelalte.. cui dracu ii trebuie?
“Tehnica” in detaliu, e complicata. Dar in mare e simpla: te sperie ceva? fa-o! Asta te va invata inca o lectie importanta care te va ajuta toata viata si anume detasarea. Pentru ca frica creeaza atasament si atasamentul creeaza frica si suferinta. Sa vezi ce inseamna sa iubesti si sa fii detasat, sa vezi ce inseamna sa faci “greseli” dar pana la urma tot sa iasa cum vrei tu.
Prostia generala e ca lumea crede ca e o diferenta majora intre un tip care urmeaza un dans fin cu o femeie de la inceput la sfarsit, fiind foarte subtil si discret si unul care “da cu bata-n balta” si ii zice din prima ca lui ii place de ea. Cumva, cred ei ca ii pune in dezavantaj. Eu cred ca de fapt sunt mai multe avantaje. Atentia ei se fixeaza la tine sa vada ce faci, cine esti, cum esti. “Jocul” devine mult mai interesant pentru ca ea intra in rolul vanatului si incearca sa-ti puna bete in roate sa vada cat de jmecher esti. In ochii ei, coaiele tale sunt mult mai mari decat cele ale altor barbati.
Apropo de shit-teste si-alte chestii de-astea. Nu trebuie sa le treci ma, nu e vorba de asta. Rostul lor e sa vada pur si simplu daca esti fraierica la fel ca si ceilalti. Sa vada daca incepi sa te pierzi si sa o dai in vrajeli tipice. Atat timp cat nu faci asta, esti OK! nu trebuie sa iei nota 10 la ele.
La cat de retardati is baietii in general, de multe ori e destul sa nu fii retardat ca sa ai o fata.
Postat de Slick
sursa: artaseductiei.ro

Un comentariu:

  1. Da, asa este. CURAJUL este cel mai important si se arata prin atitudinea ta fata de fata respectiva (as mai adauga eu).

    Foarte tare articolul, retardat vine din franceza si inseamna "intarziat"..deci nu intarzia si ai curaJ. Multumim de articol.

    Acesta este blogul meu. Sper sa iti fie de folos!:)

    >> http://puterea-seductiei.blogspot.ro/ <<<

    RăspundețiȘtergere